Szobafogság információk. Árainkkal kapcsolatos információk.
Proba 123
Feel free to contact us

Áraink

szobafogsag3Jöjjenek a piszkos anyagiak, mert ez mindenkit érdekel.

A lenti táblázatban láthatóak az áraink, amik a teljes csapatra vonatkoznak. Akkor is ennyibe kerül a játék, ha ketten és akkor is ha többen jöttök. Egy jobb mozijegy ára, de ez azért annál interaktívabb szórakozás.

Az árak Bruttó árak és minden szobánkra azonosak.

Van egy jó hírünk is, Élménygaranciát adunk! Vagyis 100% pénzvisszafizetési garancia mellett vállaljuk ezt a szolgáltatást. Ha valamiért úgy érzitek a játék után, hogy nem azt kaptátok a pénzetekért, amit érdemeltetek volna, akkor minden gondolkodás nélkül visszautaljuk a befizetett összeget. Nincs mellébeszélés, nincs alkudozás, álljuk a szavunkat.

Fizetési módok:

Banki átutalás a következő bankszámlára: Unicredit Bank –  10918001-00000108-91720004 (Kedvezményezett: iTernity Kft)

Készpénzes fizetés a helyszínen: ez is lehetséges, de elsősorban akkor preferáljuk, ha már nem áll rendelkezésre 4 munkanap a játék időpontja és a foglalási időpont között.

OTP és K&H Szépkártya: és ez is lehetséges! Az a fontos, hogy a szabadidő zsebben legyen meg a kellő összeg, mert mi csak azt tudjuk levonni tőletek a szolgáltatókkal kötött szerződésünk szerint.

9.000 Ft
Délutáni árunk - 17:00 előtti kezdéskor érvényes
9.000 Ft
Kijutóknak járó árunk - Ha korábban már jártatok nálunk és akkor ki is szabadultatok **
12.000 Ft
Esti és hétvégi árunk Ajándékkal! - 17:00 után és Hétvégén egész nap *

* A teljes árú jegyünkhöz a csapatnak jár egy 3.000 Ft-os ANKER’T kártya vagy egy 2.500 Ft-os Don Pepe utalvány (érvényes 2015.12.31-ig). Vagyis már meg is van, hogy hova menjetek a szabadulás után megbeszélni az élményt esténként vagy hétvégén. Ellenállhatatlan.

** Kijutóinknak egy kupont adunk, amivel 25% kedvezményre jogosultak mindenkori teljes árú jegyárunkból. A kupon átruházható, de más kedvezménnyel nem vonható össze, azaz a délutáni időpontunk ára már nem csökkenthető tovább vele. A kupon minden szobánkra érvényes.

*** Nemzetközi diákigazolvánnyal (International Student Identity Card – ISIC) további 10% kedvezményt kaptok mindenkori árunkból. Más kedvezménnyel nem vonható össze.