Szobafogság :: <name=Franchise title="Franchise" i class="glyphicon glyphicon-thumbs-up" style="font-size: 17px; color: #505050;"></i><span style="font-size: 12px;"> Franchise</span>
Proba 123
Feel free to contact us

A szabaduló szobák rövid történelmük alatt hamar hatalmas népszerûségre tettek szert. Ezt jól példázza, hogy Magyarországi indulásuk 3. évében már több, mint 50 helyszínen várja a kikapcsolódni vágyókat. Büszkén mondhatjuk el, hogy mi az elsõk közt vágtunk bele a szobák építésébe, és a népszerûsítésében is aktívan részt vettünk.

Így tehát nem meglepõ, hogy a szabadulás térhódítása megállíthatatlan, és a legtöbb külföldön jelenleg mûködõ szobákhoz fûzõdik magyar szál. Ezen folyamathoz szeretnék segítséget nyújtani, és tapasztalatunkkal valamint szakértelmünkkel hozzájárulni a sikerhez, a sikeretekhez!

Az utóbbi idõk hasonló jellegû megkereséseire gyorsan reagálva, elkészítettük folyamatosan naprakész “how-to” pendrivejainkat. A pendriveon megtalálható egy egész szoba, az összeállításához szükséges képekkel, filelokkal, a kellékek listájával, valamint kép- és hanganyaggal, ezen felül pedig oktató videókkal, melyek bemutatják a szoba helyes felállítását, elrendezését. A csomag pontos leírást tartalmaz a játék menetérõl is. Ezen felül szívesen segítünk a szobák megépítésében személyesen is, valamint választható olyan opció is, melyben minden terhet leveszünk a vállatokról. és az eszközök beszerzésétõl a szoba megépítésén át egészen a kulcsok átadásának pillanatáig mindent elvégzünk, így rögtön egy játékra kész szobát kaptok meg.

Áraink minden esetben egyénre szabottak, és egyedi kéréseket is teljesítünk. Árajánlatért, illetve egyéb információért keresse bizalommal kollégánkat a lenti elérhetõségek bármelyikén!