Időpont foglalás három szabadulós szobánk egyikébe.
Proba 123
Feel free to contact us

60 perc a kijutásra, Szobafogságnál

A Párttitkár irodájaRázva, nem keverveA Csempész

A Szobafogság nem más, mint egy room escape vagy kijutós játék, de élőben! Vagyis ha szereted az ilyen típusú, gondolkodásra serkentő játékokat, és unod a szokványos csapatépítő feladatokat, akkor mi sem fogunk Neked/Nektek csalódást okozni, ez biztos.

Tehát van három szobánk, ami maga a játéktér, ide lesztek bezárva a csapatoddal, maximum 60 percre. A szobák mind berendezésükben, mind feladataikban, mind pedig az alaptörténetükben különböznek egymástól. A csapatépítést jelenleg a következő szobáinkban gyakorolhatjátok:

Jelenleg rátok váró szobáink a “A párttitkár irodája” , “Rázva, nem keverve”és végül “A Csempész”. Hogy melyik a jobb? Ezt döntsétek el Ti, mindegyik egyedi hangulattal és kihívásokkal vár Benneteket!

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy mobil eszközökön a foglalási rendszer használata nehézkes lehet, ebben az esetben elérhetőségeink bármelyikén jelezzétek foglalási szándékotokat.

Párttitkár Irodája ettől merőben eltérő, de legkevésbé sem unalmas. Sőt, ez a szoba valahogy jobban a szívünkhöz nőtt, vagy már minket is beszippantott a párt agymosó propaganda gépezete? Ezúttal ügynökként kell helyt állnotok, hogy a pártvezér ellen eltervezett merényletet meghiúsítsátok. Azonban a vezérkarnak ennyi nem elég. A merénylő csoport tagjait még nem ismerik, ezért terhelő bizonyítékokat kell megtalálnotok az összeesküvőkről. Ha sikerül, akkor egyben a kijutás is garantálva van.

“Rázva, nem keverve” szobánk az MI6 ügynökeinek bőrébe repít (James Bond neve ismerős?), minden kreativitásotokra és problémamegoldó képességetekre szükségetek lesz, hogy elhárítsátok a fenyegetettséget! A teljesség igénye nélkül használnotok kell éjjellátót, lehallgató készüléket, kódolt üzenetet kell feltörni a megfelelő kulccsal….A többi már rajtatok múlik, de készüljetek egy újfajta kihívásra, hiszen több szobában kell helytállnotok, a csapategységet kezdetben megbontva, majd újra egyesítve! Escape game a javából, sokat dolgoztunk a megtervezésén és megvalósításán.

A “Csempész” a legújabb játékterünk: Ahogy mindenki tudja, a legfontosabb dolog a család. De Peppino, a Csempész ezt nem így gondolta, és elárulta azt. Az utolsó szállítmány soha nem érkezett meg Don Gambinohoz, ezért elküldte a legjobb csapatát, hogy megoldja a problémát. Most rajtad a sor, hogy visszaszerezd az értékes dolgokat, amit a Csempész ellopott Don Gambinotól. Meg tudod csinálni 60 percen belül, mielőtt a rendőrség megérkezik, és letartóztatja az egész bandát? Csak rajtad múlik! Ha elég okos vagy, akkor nem kell aggódnod Don Gambino dühe miatt.

Több információ nem láthat napvilágot, (így is túl sokat tudtok már a Pártvezér véleménye szerint) mert ezt meg kell nézni, úgy fogod megérteni miről is beszélünk. Sőt, nem elég megnézni, át is kell élni, elvégre koncertélményt is nehéz leírni, hát még ezt.

Találkozunk a helyszínen, hiszen Rád is vár a Szobafogság! Addig is jó nézelődést!