Szobafogság - GYIK
Proba 123
Feel free to contact us

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mert gyakran ismétlitek a kérdéseket :)

Milyen ruhában érdemes játszani?

Utcai ruházat tökéletes, nem kell koszra számítani csak fejtörőkre. Speciális öltözetben is lehet játszani, csak a titeket követő csapat hülyének fog nézni a váróban.

Hogyan tudunk fizetni?

Elsősorban átutalással, de ha a foglalás és a játék időpontja között már nincs 4 munkanap, akkor készpénzes fizetés is lehetséges a helyszínen.

Bankszámlaszám: 10918001-00000108-91720004

Cégen belüli nagyobb csoporttal mennénk, de elég nehéz megszervezni, hogy egyben le tudjuk foglalni a szobákat. Mi a teendő?

Ebben az esetben érdemes velünk e-mailben vagy telefonon felvenni a kapcsolatot, hogy tudjunk biztosítani akár nyitvatartási időn kívüli időpontokat, esetleg komplett napot. Rugalmasak vagyunk, találunk megoldást.

Cégeknek tudunk szolgálni egyedi csapatépítő ajánlattal?

Igen, várjuk a levélben vagy e-mailben történő érdeklődéseket. Vigyázat, számtalan tárgyalástechnikai tréningen vettünk részt, nem lesz könnyű dolga senkinek az alkudozásban. Megnyugtatásként lásd 3-as pont vége.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Az online foglalási rendszerünkben a weboldalunkon (épp ott jársz). Ha valami oknál fogva ez nem sikerülne, vagy nehézségekbe ütközöl, akkor jelezd e-mailben vagy telefonon és mi szívesen segítünk. Írd meg a kívánt pontos időpontot és szobát, illetve a telefonszámodat is add meg a sikeres foglaláshoz. A többi már szinte magától megy, legalábbis Te úgy érzed majd, mert mi csináljuk helyetted.

Lecserélhetem az időpontot, ha valami közbejön?

Természetesen igen, de kérjük, időben jelezd a csere igényedet, hogy mások számára is foglalható legyen az így felszabadult értékes időpont. Figyelem, utolsó pillanatban jelzett csere a moderátorok visszafogott jókedvét eredményezheti, az pedig csökkenti a kijutási esélyeket.

Hogyan tudom lemondani a befoglalt időpontomat?

Lehetőleg írásban jelezd felénk (így van bizonyítható nyoma) a lemondási szándékodat és mi töröljük az időpontodat a foglalási rendszerünkből.  Mindezt lehetőleg minél hamarabb, ezzel esélyt hagyva másoknak is a foglalásra. Közben a moderátorok már keverik a betont 🙂

Van korhatára a játéknak?

Alsó korhatár a 14 év, alatta csak szülői felügyelettel lehet részt venni a játékban. Egyébként kb. 14 éves kortól élvezhető és megfelelő szintű kihívást ad (úgy értjük, hogy megfelelően nehéz, nem irreálisan)

Ajándékba adnám az élményt, mi a teendő?

Nagyon rendes ez Tőled, biztosan emlékezetes lesz az ajándékod. Ez esetben foglalj be egy szimpatikus időpontot és jelezd nekünk levélben, hogy ajándék lesz, ezért előfordulhat, hogy át kell majd tenni, ha az ajándékozottnak nem megfelelő a kiválasztott időpont. (ez esetben részben eltekinthetsz a 6-os pont következményeitől)

Ötnél többen jönnénk, lehet?

Elsősorban a saját játékélményeteket rontjátok el, ami nekünk lenne a kisebb probléma, de a mi célunk a ti maximális szórakoztatásotok, ezért javasoljuk, hogy ne gyertek többen, mert szűkösen lesztek, és nagyon megoszlik az információ.  Ha annyira erős a csapat köteléke, hogy Ti csak együtt vagytok képesek mindenre, akkor 6 ember még belefér, de ennél több semmiképpen. Utóbbi esetben inkább foglaljatok két szobát és megszervezzük a párhuzamos játékotokat.

Mennyire félelmetes ez a játék?

Egyáltalán nem. Viszont annál izgalmasabb. Itt nem az a cél, hogy megijedjetek, hanem hogy időnyomás alatt a legtöbbet hozzátok ki magatokból együttes erővel (inkább ésszel), valódi csapatként. Ha félni akarsz, menj le a Nyugati aluljáróba Szombat éjszaka.

Változnak a pályák?

Nem, vagy minimálisan. Jelenleg négy különböző pályánk van, azokat tudjátok kipróbálni. Ezeket idővel lecseréljük, illetve bővítjük, addig csak azoknak van újrajátszhatósági ereje, akik esetleg nem jutottak ki.

Melyik a jobb/nehezebb pálya?

Nem tudjuk. Tényleg. Kinek mi tetszik és mi nehéz, erre azért nem lehet válaszolni. Mondhatnánk azt, hogy próbáljátok ki mind a négyet és lesz viszonyítási alapotok, de ez annyira rossz sales duma. Annyit tudunk, hogy akinek tetszett az egyik, az még nem csalódott a többiben sem. Sőt, a sikerélmény szinte garantált, ha esetleg az egyikből nem jutottatok volna ki. Ez azért van, mert megtanultok ilyen típusú játékot játszani.

Kijutási esélyek?

Körülbelül a csapatok 60%-a kijut, tehát van kihívás. Ne akarj a maradék 40%-ban lenni, gyere el és tedd próbára magad.

Ez tényleg jó móka?

Igen. Aki az ellenkezőjét állítja, annak 7-es pont vége lépett érvénybe.

Na, elég az olvasgatásból, irány a játék!