Szobafogság - Sajtó referenciák
Proba 123
Feel free to contact us

Sajtómegjelenések

Ebben sem volt hiányunk eddig, azonban főleg az indulásunkkor, még az előző helyszínünkön jártak nálunk a sajtó képviselői. Íme egy két kiragadott mondat az írásokból és persze a linkek, ahol el tudjátok olvasni a teljes cikkeket:

Velvet.hu:

“…a szokásos összekombinálós-kitalálós feladatok érdekesek és szellemesek, van mit kutatni, van mire rájönni…”

Neon.hu:

Ha tehát kihívásra vágysz, és van egy masszív öved a gatya felkötéséhez, bátran próbáld ki a Szobafogságot, megéri…

Fityisz.com:

…mindegyikünknek kiélesedtek az érzékei és megszűntünk létezni, mint hétköznapi emberek. Hátra maradtak a kinti gondok, problémák és teljes agykapacitásunkat az előttünk álló logikai feladatsorozat kötötte le.

Sweetonline:

“Találtok majd ott sok-sok logikai feladatot és fejtörőt, kulcsokat, tárgyakat és bútorokat – melyek közül bármelyik a játék részévé válhat -, és persze egy hatalmas élményt, amit egy jó darabig nem felejtetek el.”

Kultography:

“…az ember problémákat, fáradságot és fájdalmat feledve válik eggyé a szűkebb közösségével, és szabadítja fel magából azt a lelki és szellemi erőt, amiről nem is gondolta volna, hogy benne lapul.”

Player.hu:

A jelenleg működő két verzió mondhatni a megszokott minőséget hozza. […] annyit talán mondhatunk, hogy aki jól szórakozott a konkurens cégek pályáin, az itt is jól fog

Wizz Magazine:

For those who prefer their thrills with a high tension narrative Szobafogsag is an exciting alternative

Gamekapocs:

Végül sikerült meglelni a továbbjutáshoz szükséges holmit, hogy aztán megint tetemes mennyiségűt szívjunk egy feladattal, amit egyébként nagyon okosan találtak ki a készítők, és amilyet máshol még nem láttunk korábban.

PSZF Online:

“Mi megteszünk mindent, hogy tovább fejlődjünk, ez nem kérdés. Tervben vannak új szobák és egyéb érdekes ötletek, de erről majd inkább akkor, ha meg is valósítottuk őket.”

Ezúttal is köszönjük nekik a látogatást és a dicsérő szavakat! Ha bárkinek kedve támad írni egy cikket rólunk, bátran keressen meg minket!