Szobafogság - Rázva, nem keverve
Proba 123
Feel free to contact us

Rázva, nem keverve / Shaken, not stirred…

  • Szobafogsag_Rooms_JB_800x477
  • Szobafogsag_JB_NEW_1
  • Szobafogsag_JB_NEW_2
  • Szobafogsag_JB_NEW_3
  • Szobafogsag_JB_NEW_4
  • Szobafogsag_JB_NEW_5

James Bond titkos világa, küldetései és kütyüi. Ez mind itt van nálunk egy helyen.  Egy titkos búvóhelyet rendeztünk be ahol a dupla nullás ügynökök rejtőztek a küldetéseik alatt. Most azonban valami történt, az ügynökök eltűntek, csak az addig összegyűjtött nyomokat találjátok itt és Nektek kell megmenteni a veszélyben lévő országokat.

Az Idegen Intelligencia szobánkhoz hasonlóan itt is kicsit változtattunk a megszokott játékmeneten, és a csapat egy tagját a játék elején egy külön szobába zárjuk, ahol egyedül kell helyt állnia. Jó hír, hogy ez csak pár percig tart, mert utána, ha elég ügyesek a másik szobában maradt csapattársak, akkor ki tudják menteni. Az igaz, hogy addig, egy vaksötét helyiségben kell nyomokat keresni, de segítségére lesz egy éjjellátó berendezés és egy zseblámpa is. Szóval a csapat bevállalós tagja kerül ide, ez tuti.

De mi lesz közben a többiekkel? Nekik egyéb feladatokat meg megoldani a szomszédos szobában, illetve együtt kell működni a különzárt csapattárssal. Együttműködés, csapatmunka e kettő kell nekünk!

Egy idő után aztán fény derül mindenre, vagy legalábbis a sötétkamrára és folytatódik a nyomozás a különleges eszközökkel. Ebben a szobánkban ez utóbbiakra helyeztük a hangsúlyt, ez adja az igazi élményt a szokásos 60 perces időnyomáson túl. Továbbra is logikai feladatok és zárt fiókok, táskák várnak Rátok, de egy kicsit felrázott környezetben, hisz úgy szeretjük. Rázva, nem keverve…

Máris időpontot foglalnál? Itt megteheted!

The secret world of James Bond with his gadgets and super secret missions is awaiting for you in this roomescape adventure. We set up a safehouse for the double 0 agents where they can hide between their missions. But something has gone wrong. You won’t find here the agents only their belongings and the gathered clues. You are the ones who can save the world this time!

One of the players will start the game in a separate dark room but don’t be afraid our night vision googles will be helping you to find the proper way. In the meantime the other part of the team will solve puzzles to rescue their friend from the dark room. If you clever enough it will happen after a fee minutes and you can continue the quest as a whole team. This room is about gadgets and secret agent’s stuff so be prepared, shake yourself up because we like it that way. Shaken, not stirred…

Have you already decided to try this adventure? Come on, here you can book an event!

Other projects from category

  • A Párttitkár irodája / The office of the Party attaché
  • A Csempész / The Smuggler
  • Kitelepülés