Rendezvényszervezés sok éves tapasztalattal
Proba 123
Feel free to contact us

Rendezvényszervezés, lebonyolításRendezvények lebonyolítása

Ismeritek a szabadulós játékokat? Szabadulós szoba, escape room, escape game néven is hallhattatok rólunk. Beújítanátok a csapatépítést a cégnél? Unalmas a paintball? Szabadulnátok? Sokan? Nálunk? Több szabadulós szobában egyszerre? Külső helyszínen? Akármik is az igények, mi teljesítjük. Ha céges rendezvény, baráti összejövetel, leánybúcsú / legénybúcsú, osztálytalálkozó vagy akármilyen csapatépítésről van szó, akkor szívesen állunk a rendelkezésetekre.

Jól tudjuk, mi kell egy fantasztikus rendezvényhez, hiszen sok éves tapasztalatunk van saját és külsős helyszíneken szervezett rendezvényekben. Jó csapat, felejthetetlen program, rugalmas játékvezetők és természetesen finom fogások és italok. Nektek mindössze a csapatot kell összeszedni, mi minden mást biztosítunk.

Nálunk

Szabadulós játékaink belvárosi helyszíneken várnak benneteket, így akár 100 fő párhuzamos játéka is biztosított. Ha pedig ennél ti kényelmesebbek vagytok és szeretnétek, ha a szobák lennének ott, ahol ti elképzeltétek a tökéletes csapatépítést (tudjátok mi a helyzet a heggyel és Mohameddel), akkor mobilfalakkal akárhol installálunk szabadulós szobákat. Annyit, amennyi kell.

Azt is nagyon jól tudjuk, hogy egy programra nem lehet építeni egy teljes céges rendezvényt / esküvőt / leánybúcsút / legénybúcsút, vagy akármilyen más eseményt. Így természetesen biztosítunk más lehetőségeket is, ahol akár csapatban, akár egyénileg kell kihoznotok magatokból a legtöbbet. Ezek mind testet és szellemet egyaránt foglalkoztató feladatok.

Bárhol

Nincs se helyszín, se program, se szállás, se catering? Oké, elég egy dátum és néhány apróság, mi minden mást leveszünk a vállatokról, hogy nyugodtan hátradőlhessetek.

Tehát összesítsünk: Belvárosi helyszíneken számtalan szabadulós szobánkban biztosítjuk a játékot akár 100 főnek párhuzamosan. A játékot követően pedig – igény esetén – egy közösen kiválasztott helyszínen, saját különteremben catering-gel várunk benneteket. Ez lehet fingerfood, hamburger, de akár egy háromfogásos bőségvacsora előétellel és desszerttel is. Egy limonádéval. Vagy kettő sörrel. Vagy akármivel, amivel csak szeretnétek, beleértve az All u can drink csomagot is, amikor is annyit és azt isztok, amennyi belétek fér abból, amit megkívántok. Ha pedig mindezt egy általatok választott helyszínen szeretnétek, akkor ott a helyünk, a szabadulós játékok és a céges csapatépítő rendezvények összehangolásában a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk hazánkban. Amennyiben semmi ötlet sem a programokról, sem a helyszínről, hívj bizalommal, mindenre van megoldásunk.

És még

Nagyon jól ismerjük a szabadulós szobákat, hiszen elsők között nyitottuk meg a sajátunkat, azóta is a legnagyobb és leglátogatottabb helyek között szerepelünk a belvárosi helyszíneinkkel. Természetesen azt is tudjuk, hogy az escape game-eknek vannak határai. Ilyen határ alatt arra gondolunk, hogy akármilyen jó is egy program, nem lehet rá egy teljes napos csapatépítő rendezvényt alapozni. Ezért ajánljuk nyugodt szívvel az alábbi, jól bevált programjainkat is:

– katonai járművek vezetése

– buborékfoci

– rodeobika

– élőcsocsó

– mászófal

– rekeszmászás

– disznóvágás

– kerékpáros akadálypálya

– bossaball

– paintball

– íjászat

– lasertag, avagy infraharc

– street workout bemutató és oktatás

– rúdtánc bemutató és oktatás

– akrobatikus rock & roll bemutató és oktatás

– bűvészbemutató

– játékkonzolok nagy kijelzős LED tv-n

– ügyességi játékok

Ti mondtátok

Mi így látjuk magunkat, ahogy fentebb leírtuk. Mások pedig így: Nézd meg, kik választottak minket, valamint vess egy pillantást arra, amiket írtak rólunk játékosaink vagy az újságírók. Megtalálsz minket a legnagyobb közösségi oldalon, a Facebook-on, valamint Tripadvisor-ön, Instagram-on, Foursquare-en is becsekkolhatsz, értékelhetsz, írhatsz nekünk vagy a játékosoknak.

Beszéljünk

Keress minket elérhetőségeink bármelyikén és megbeszéljük a részleteket!