Szobafogság - Voucher | Ennél ötletesebb ajándékot úgysem találsz!
Proba 123
Feel free to contact us

 

Szabaduló szoba ajándékba

Ajándékoznál?

Ajándékozz élményt! Semmi sem jobb, mint a szeretteiddel, barátaiddal együtt eltölteni az időt, főleg, ha közben szellemi kihívásokkal is találkozol. Nálunk ez lehetséges! Miközben a szabaduló szobáinkból való kijutásra koncentráltok valóban összejön a csapat és jól szórakoztok együtt, mert ez a lényeg, nem a materiális dolgok. Szabadulásotok után pedig hónapokig mesélni fogjátok az élményt a többi barátotoknak, ismerőseiteknek is. Ez biztos.

Szíved szerint mit adnál ajándékba?

Retro feelinget megspékelve egy kis összeesküvés elmélettel? Akkor a Párttitkár irodája a jó választás. Vagy netán James Bond segítségére sietnél a Rázva, nem keverve szobánkban? Végül, de nem utolsó sorban a legújabb szobánkban is próbára tehetitek magatokat, ami a Csempész névre hallgat.

Az élmény garantált, az ajándékozottal együtt pedig még jobb lesz átélni a kihívásokat!

Ami mindenképpen magáért beszél az ajándékutalvánnyal kapcsolatban:

Egyedi ajándék, ez nem kérdés. Ha az ajándékozott még nem halott rólunk és az ilyen típusú szórakozásról, akkor garantáltan meg fog lepődni a szó jó értelmében. Szobafogságot ritkán kap az ember ajándékba 🙂

Kreatív ajándék, mert mi nem egy darab fecnit adunk amihez még veheted a díszborítékot, hanem Neked kell összehajtogatnod az ajándékdoboz origamit. Nálunk maga a voucher az ajándék és a csomagolás is, hát nem nagyszerű?

Értelmes ajándék, mert egy logikai feladványokkal teli szobából kell kiszabadulni, ahol a játékosok csak az eszükre hagyatkozhatnak.

Kényelmes ajándék, mert nem kell érte hosszú sorokban várnod a plázákban. Ja és nincs méret és szín gond sem. Ezt garantáltan nem kell visszavinni a boltba, hogy bocs, minden jó, kivéve a ruha színét, méretét és szabását.

Trendi ajándék, mert haladunk a korral és e-mailben küldjük ki Neked a vouchert és a hozzávaló hajtogatási útmutatót is. Nincs postázás, nincs elveszett csomag és legfőképpen nincs utánvételi költség.

Rugalmas ajándék, mert 1 évig beváltható 5 szobánk bármelyikében.

Ne gondolkodj tovább, mi lesz idén a meglepetés, mert megtaláltad.

Voucherünk így néz ki összehajtogatva, belül pedig az ajándékozottnak szóló szöveg található. A többi alkalomra szóló voucherünk is hasonló, csak más színben és szöveggel kapod meg.

Voucher_ready2

A voucher ára 12.000 Ft/db (legalább 2db vásárlása esetén 10.000 Ft/db) és 1 évig három izgalmas szobánk bármelyikében felhasználható.

Átutalás során a közleménybe írjátok be, hogy “Voucher”, valamint az e-mail címeteket.

Számlaszámunk: Unicredit Bank –  10918001-00000108-91720004 (Kedvezményezett: iTernity Kft)

Tehát a teendők és a folyamat, ha szeretnél egy igazán ötletes ajándékot adni szeretteidnek:

1. Írj nekünk egy e-mailt (info kukac szobafogsag pont hu), hogy vásárolnál egy vagy több vouchert.

2. Utald el a számlánkra az ajándékutalvány árát.

3. Amint megérkezik a pénz a számlánkra mi már küldjük is az egyedi sorszámmal ellátott vouchert és hozzá a hajtogatási útmutatót e-mailben.

4. A megkapott vouchert ki kell nyomtatnod és össze kell belőle hajtogatnod a kis origami ajándék dobozt.

5. Az ajándékozott miután megkapta az utalványt, foglal egy időpontot és eljön hozzánk játszani. 1 évig három szobánk bármelyikében felhasználhatja a vouchert, ez már csak rajta múlik.

Itt meg a régi jól bevált megfogalmazás, ezt is olvasd el:

Voucher kijutós játékhoz SzobáinkbaIgen, most már Ajándékutalványt is lehet nálunk (újra) kapni. Eddig is volt, csak karácsonyi kiadás.

Durva ez a szezonalitás hatás, mindenre gondolni kell 🙂

Aki látta a korábbi ajándékutalványunkat és tetszett neki, az most sem fog csalódni. Egyelőre a kreatív, kevésbé lusta emberekre gondoltunk, hiszen nálunk továbbra is meg kell dolgoznod a szép ajándékért. Vagyis nem elég, hogy megveszed a Vouchert, de azt össze is kell hajtogatnod, hogy egy origami ajándékdoboz legyen belőle! Nyugi, hajtogatási útmutatót adunk mellé.

Ami viszont változott, hogy most már az alábbi kategóriákból lehet választani:

Születésnap; Névnap; Leánybúcsú; Legénybúcsú; Esküvő és persze KARÁCSONY

A fenti képen egyébként az eredeti verzió van. Így néz ki, ha naponta 100 ilyet hajtogatsz és origami témájú blogod van 3 éve 🙂

A választható kategóriákban más-más fajta kép és szöveg van (a szöveget egyébként meg is változtatjuk külön kérésre, ha a saját, nagyon humoros verziónk nem tetszene).

Várjuk a megrendeléseket e-mailben vagy telefonon, ennél ötletesebb ajándékot úgysem találsz!

Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket bátran az itt található elérhetőségeink egyikén.